RENGASMARKETIN 10-VUOTIS ARVONNAN PÄÄVOITTO IMATRALLE

10-vuotis juhlan päävoitto Imatralle!

Rengasmarketin 10-vuotissynttärit on juhlittu ja on aika kiittää aktiivisesta osallistumisesta. Kampanja huipentui 17.5. Imatralla, kun juhlavuoden arvonnan pääpalkinto, Continentalin renkailla varustettu Mercedes-Benz A 160 Premium Business, luovutettiin voittajalle. Onnellinen uuden auton omistaja Päivi Nakari oli hakenut arpakupongin Rengasmarket Imatra / Imatran Rengaspalvelu -liikkeestä.

Näin voittaja itse kommentoi:

– En voinut uskoa voittoa todeksi, sillä en ole koskaan voittanut mitään. Kävimme vaihdattamassa pojan autoon uudet kesärenkaat ja poika kehotti osallistumaan arvontaan. Sanoi vielä, että hoida homma kotiin – ja minähän hoidin.

Tunnelma oli katossa, kun kymmenen vuotta vanha Peugeot vaihtui tuliterään A-sarjan Mercedes-Benziin.

– Nyt on ensimmäiset kilometrit ajettu ja hyvältähän tämä tuntuu. Kesälomalla teemme varmasti pidemmän reissun, Nakari suunnittelee.

28 704 arpalipuketta!

Juhlavuoden kunniaksi kampanjoitiin näyttävästi kaikkiaan 50 paikkakunnalla, kaikissa 72 Rengasmarket-liikkeessä. Pääpalkinto veti porukkaa liikkeisiin, sillä arvontaan osallistui yhteensä 28 704 ihmistä. Lisäksi jokaisessa liikkeessä arvottiin Rengasmarket kustomoitu Jopo-polkupyörä.